drshop
20.03.2022, 22:53:18
Witam, jest ktoś w stanie dodać mi do pluginu, aby pod "2" można było kupić smoke`a?
nic nie usuwać, aby dodać dodatkową pozycje
Z góry dziękuje za pomoc
Deathrun_Shop.sma (Rozmiar: 11.31 KB / Pobrań: 1)
nic nie usuwać, aby dodać dodatkową pozycje
Z góry dziękuje za pomoc
Deathrun_Shop.sma (Rozmiar: 11.31 KB / Pobrań: 1)
20.03.2022, 22:59:10
ten plugin to trzeba by było napisać na nowo, bo jest zrobiony na stary sposób z przed x lat
Rozumiem ? wiem, że to sporo roboty, dlatego czy dałoby radę chociaż tu, nawet po staremu to przerobić? ? Kiedyś to zrobiłem i mam go na starym kompie, ale procek zjebalem i nie mam jak odzyskać ?
Edit.
Udało mi się dodać, jakby komuś na przyszłość był potrzebny to prosze
Edit.
(20.03.2022, 23:18:20)luki42 napisał(a): Rozumiem ? wiem, że to sporo roboty, dlatego czy dałoby radę chociaż tu, nawet po staremu to przerobić? ? Kiedyś to zrobiłem i mam go na starym kompie, ale procek zjebalem i nie mam jak odzyskać ?
Edit.
no dobra dodales, ale jak chcesz wyjsc z menu klawiszem 10?
teraz musisz zmienic wyjscie, zeby bylo na klawiszu 0. powodzenia!
20.03.2022, 23:52:26
(20.03.2022, 23:18:20)luki42 napisał(a): Rozumiem ? wiem, że to sporo roboty, dlatego czy dałoby radę chociaż tu, nawet po staremu to przerobić? ? Kiedyś to zrobiłem i mam go na starym kompie, ale procek zjebalem i nie mam jak odzyskać ?
Edit.
BRAVO takie pierwsze kroczki od psucia do robienia czegos co dziala Bravo Lukasskuu
(20.03.2022, 23:50:26)Anastazja napisał(a):A dziekuje za podpowiedz fakt, pokazuje 10 ale wychodzi sie 0 zaraz pokombinuje(20.03.2022, 23:18:20)luki42 napisał(a): Rozumiem ? wiem, że to sporo roboty, dlatego czy dałoby radę chociaż tu, nawet po staremu to przerobić? ? Kiedyś to zrobiłem i mam go na starym kompie, ale procek zjebalem i nie mam jak odzyskać ?
Edit.
no dobra dodales, ale jak chcesz wyjsc z menu klawiszem 10?
teraz musisz zmienic wyjscie, zeby bylo na klawiszu 0. powodzenia!
Edit: Poprawione
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości