Postawienie Serwera
21.03.2022, 15:31:31
(21.03.2022, 14:47:58)DawidgzM napisał(a):DawidgzM ja rozmyślam nad postawieniem takiego serwera mojego prywatnego na którym będę ćwiczył itp. Raczej na pewno jeśli zrobię serwer to nie będę go przeznaczał dla wszystkich ludzi. I też nie chce robić serwery takie jak wasze, że publiczne 15 slotów i tak coś bo na to trzeba dużo pieniędzy a serwer tych pieniędzy nie oddaje chociaż w jakimś procencie. A dodatkowo ja mam dopiero 16 lat i nie mam tylu pieniędzy żeby robić serwer publiczny np. FFA.(21.03.2022, 14:04:34)xed napisał(a): Cześć wiecie może ile kosztuje miesięczna utrzymanie serwera ( obojętnie jaki hosting ) max 8-10 slotów, bez żadnej wykupionej reklamy itp. taki prywatny serwer dla mnie.
A JA sie Ciebie zapytam tak... Jaki server Cie interesuje ?? jest tu taki ?? Jak nie... Dawaj pomysł... zrobilo by sie chyba cos z tego co już jest i stoi... niż otwierac kolejne ktore beda stały... i wyrzucac pieniadze w kazdy osobno... niewiem czasami czy ludzie ktorzy sie tu w ogole bawia w ta gierke..a przedwszystkim Ci ktorzy cos bardziej sie angazują w robienie czegos z ta gierka zwiazana mają pojecie że w tym kierunku wspieramy jedno wielkie gownoo..(cssettii).. heh smieszne to jest. bo jak by troszke pomyslec i sie bardziej zebrac w jednym temacie.. to na prawde nie duzo trzeba zeby bylo przebicie, nawet z takim cssettitylko to ciezko zrozumiec widzie... tak np.. na poczatek 15-20 serverow ktore by staly
BEZ REKLAM
one beda sie przewijały graczą choćby w zakładce INTERNET w grze.. >>BEZ REKLAM<< .... Takk OOoo... Ile jest polskich serverow ? sieci ? Ja gram sobie maratony.. nocki... widze co sie dzieje
tak na prawde jest NIE WIELKI CHUJ ! ale ludzie placa za to kazdy z osobna
ktos nawinał sobie dobry interes.. a Ci ktorzy chca stawiac servery i sieci mają w głowie ujj wie Coo... kazdy mysli ze stworzy nie wiadomo Co... i wpierdala pieniadze... dawajcie zrobimy cos razemm
Ja np... to widze... znam ludzi ktrorzy to robia.. bawia sie w to... robia... wydaja sianoo... kazdy chce tego samego zeby ludzie grali na serverach zeby cos sie dzialo... zebrac takich kilka osob
i jest potęgaa
MI TO OSOBISCIE JUZ SIE NIE CHCE O TYM PIER....LIĆ... ale jak to widzee... EHH
no żalll... wystarczy troszke pomyslec otworzyc sie na opcje..zebrac sie.. pogadac chociazby..
i jest świat
![]()
Wiadomości w tym wątku |
Postawienie Serwera - przez xed - 21.03.2022, 14:04:34
RE: Postawienie Serwera - przez BeneK - 21.03.2022, 14:06:54
RE: Postawienie Serwera - przez DawidgzM - 21.03.2022, 14:47:58
RE: Postawienie Serwera - przez xed - 21.03.2022, 15:31:31
RE: Postawienie Serwera - przez DawidgzM - 21.03.2022, 15:45:25
RE: Postawienie Serwera - przez BeneK - 21.03.2022, 16:38:17
RE: Postawienie Serwera - przez Anastazja - 21.03.2022, 19:08:12
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości